NORGE:D

haha yes i dag åker jag te norge... fan va jag har längtat.. ska bli så jävla roligt... kan knappt vänta:)
ska hälsa på hela familien men längtar mest efter morsan:) har inte sett henne på hur länge som hellst:(


ÄLSKAR DEJ MORSAN

:'(

tyvärr så blev det lika snabbt över som vi blev ihop:( men kände att detta var det rätta att göra för att inte såra dej mer än vad jag gjorde.. tkr synd om dej som träffade mej ens... tyvärr e jag som jag e och kan inte hjälpa det:(
värkligen förlåt  vännen...

<333

min älsklings gumma var inne på msn i går,, vi var sugna på krogen men det blev inget efter mkt om och men:( tyvärr... men kankse i morgon.. eftersom det e fradag och man kan vara ute så länge man vill:D hoppas vi kan åka in.. vill det så gärna:P hehe

älskar dej skit mkt mändy<33
finns alltid här för dej:D

gumman<333


Kärleken:S

hur ska man förklara för någon att man inte vill vara i ett förhållande för att man inte känner sej redo??? vet inte helt riktigt. alla säger att man ska säga sanningen och säga att man ska fråga om man kan få tid på sej.. mend et är inte alltid så att man får det.. personen som blir sårad åker iväg och tänker på sig sj.. dom tänker aldrig på hur den personen som berättar känner sig.. det e fruktansvärt jobbigt att berätta och veta att man kommer til och såra den andra personen.. men man måste göra det man känner för att göra.. och är man inte redo for ett förhållande ska man inte vara i ett heller,, men ska forsöka göra allt vad jag kan för att detta inte ska hända igen....

PERSONER!!

Det finns noen personer som betyr mer for meg en noe annet.
kan begynne og skrive litt. nevner ikke noen navn.

Mamma: er en person jeg kan prate med allt om. er så utrolig glad i henne.

Store söster: hu betyr utrolig mye for meg for uansett hva jeg har problemer med så kan jeg vende meg til henne. hu lytter og gir meg råd om hva jeg skal gjöre og ikke gjöre.. hadde det ikke värt for henne vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort i dag... er utrolig glad i henne..

Eldste kusina: er utrolig stolt over hu for hva som har skjedd nå i det siste og hvordan hu har kommet seg ut av allt så er jeg utrolig stolt av henne..
elsker henne mest i verden<33

Livet!!

vad ska man göra när man känner att det endaste man möter är mot gångar? man träffar bara väggen oavsett vad man gör och vill.. man gör inget år det heller.. men man borde ju bara hoppa i det men det är ju lättare sagt än gjort. vad om mna inte vet vad man vill??
på dom åren som man lever så lär man sig att göra det som hjärtat säger och göra rätt.. vad om man inte klarar av att följa och tolka sitt hjärta, vad om man inte vet vad rätt är och gör bara fel???
någon gång måste man ta tag i livet och komma vidare men ibland så behöver man hjälp på vägen för att göra det rätta..

Välkommen till min nya blogg!

jag tror jag behöver en blogg eftersom jag har så mkt tankar och funderingar men orkar inte skriva ner dom i en bok för man känner att alla som inte ska läsa den gör det.. 

RSS 2.0