vad har hänt på det senaste!

vet inte vart jag ska börja. men det e 5 månader sen jag skrev sist, och det har hänt en bra del sen dess. har haft apu, den var lite jobbig men det gick till slut, sen när jag kom hem igen och började skolan så blev jag och ellan kompisar igen och det blev som förr. i det senaste har jag varit en del hos micke, klarar av att vara lugn där och ta hand om mej sj, fast får jue inte så mkt tid med det just nu eftersom jag hjälper sofie ibland lr typ hela tiden. men tar mej sj när jag har tid över(ngt som har hänt mkt i det senaste) och har oxå börjat må bättre, blir bara starkare och starkare för varje dag som går och jag blir bara mer och mer mej sj igen, en underbar känsla egentligen. men händer inbland att jag bryter ihop men behöver det, ligger så mkt gammalt i mej så vet knappt vart jag ska börja ens:/ men det e bara att sätta sej ner och tänka igenom och ta allt som det kommer. finns inte så mkt mer man kan göra. och många tror att jag behöver hjälp med att ta tag i det som har hänt. men måste ta det sj, ingen kan läsa mina problem åt mej, men vist det e alltid skönt att ha en kompis där när man bryter ihop som sitter och säger att allt kommer att lösa sej. det e sant men kommer att ta en liten tid, men tillslut så blir allt bra igen

sen vet jag inte om jag tror så mkt på kärleken längre. det endaste som har hänt när jag börjar tycka om någon e att jag blir sårad som vanligt. börjar tröttna på det och jag vet inte om jag vågar ngt längre.
har börjat stänga inne mej sj och vill inte att någon ska veta att jag mår dåligt. hatar det.  men tror jag har blivit kär igen.. känns så iaf:)

ha en bra dag folket..

RSS 2.0