wewe

hmm vet inte helt vart jag ska börja är jue ett tag sen jag skrev ngt, är inte lika duktig som alla andra på att blogga.
men men thats life..

Livet är inte lätt nu för tiden men alla problem man har, har haft lr får  med tiden.
känner mig bara helt slut och är inte sugen alls på att göra ngt längre.. sitter för det mesta hemma och degar.
känns ibland att man inte vill vakna bara ligga kvar utan att träffa någon på hela dagen.

alla tar oxå förgivet att man kan komma hit hela tiden utan att säga till.. tex i går kom espen och hans bror utan att jag viste ngt. ändå ganska lungt men vill att man säger till. men det värsta är jue att han kommer inte hit för att hälsa på han kommer hit för att gå upp te grannen:S blir irriterad på sånt.. han ska tydligen göra det i dag oxå.
men nog om det

kan hellre säga vad som har hänt i helgen.
fredag blev det krogen med anne mie, becka anders och espen.
espen blev dretfull så kan däckade i bilen fast vill inte erkänna.. sen träffade jag en jätte trevlig kille där oxå, inte nog med att han var trevlig han var snygg oxå. blev jue till att jag var tvungen att hångla upp honom på dansgolvet.
lördag tänkte jag att jag skulle ta det lungt men bossy ringde och fråga om jag ville med ut på krogen, vist tänkte jag och det blev krogen igjen, jag och bossy började bråka för att jag har mina egna meningar om hitler och invandrare och så. eftersom hon inte har svenska föräldrar och för att jag tydligen är invandrare sj eftersom jag kommer från norge.. blä brudar säger jag bara..
söndag var jag bara seg och gjorde typ ingenting.

men tillbaka till mig igen då. vet inte riktigt vad jag vill göra, börjar tröttna på singellivet och allt runt det. allmänt jobbigt bara. men jag lägger jue upp till det sj så kan ju inte klaga egentligen.

men men skriver nog mer en annan dag..
pööössss

RSS 2.0